Conservatory House

Conservatory House Working closely with the homeowners, the designs for this conservatory replacement were developed to create a family-friendly, sociable kitchen space that could also be used to host their grandchildren. Longer term, the accessibility of the kitchen was also a key consideration, so through rejigging the layout we were able to create a light filled space with generous dining area, breakfast ...

Garden House

Garden House A new-build three bedroom house designed to fit within an existing garden in a Conservation Area. The two interlocking cubes work to protect views from the existing house and also views onto the site from a heritage road. The single storey part of the house is nearest the road to minimise the visual impact to the street. The two storey ...

House with a View

House with a View Designed to enhance the relationship with their generous garden, the Owners of this detached house in Aigburth also wanted to open up the existing layout to better host family gatherings. Important considerations included flooding the space with natural light, creating a focal point where the family could come together and, more practically, how the new storage solutions compared ...

Brick House

Brick House An internal remodel and extension to an existing semi-detached family home. The design includes a two storey side extension to bring the existing garage space back into use as part of the main house, whilst also creating a new ensuite nursery upstairs. The new space at the back of the house will be used to create an open plan living ...