Conservatory House

Working closely with the homeowners, the designs for this conservatory replacement were developed to create a family-friendly, sociable kitchen space that could also be used to host their grandchildren.

Longer term, the accessibility of the kitchen was also a key consideration, so through rejigging the layout we were able to create a light filled space with generous dining area, breakfast bar seating and lots of extra (high level) storage.

“We are really pleased that we appointed nicholson.studio to plan our recent kitchen extension. They dealt with everything professionally, making the whole process stress free for us and helping with any decision making. We have already recommended them to our family and friends.”

Paul & Colette

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.